logo
FOLLOW US

FOLLOW US

PÖYTÄVARAUS: 040 072 2279
Top
 
* * * M E I S T Ä * * *

Ravintola Kruunun nimen inspiraationlähde oli Länsirannan opiskelijatalon oma nimi; ”Aleksanterinkruunu”.

Ravintola avasi ovensa virallisesti 4.11.2018.

Kokenut yrittäjä Rojhat Demirtas oli haaveillut pitkään uuden ravintolan perustamisesta. Porvoolaisen Ararat ravintolan yrittäjällä oli uuden ravintolan konsepti mielessään kuullessaan, että Porvoon länsirannalle rakennetaan opiskelijoille asuntoja. Hän ymmärsi, ettei tällä alueella ole juurikaan ollut ravintolatoimintaa. Hän halusi kehittää vanhaa konseptiaan ja halusi luoda ”pizzerian ja grilliravintolan risteytyksen”.

Ravintola Kruunussa tarjotaan laadukasta ruokaa parhaista raaka-aineista, mutta hinnoilla, jotka sopivat jokaiseen kukkaroon.

Ruokalistalta löytyy muun muassa hiiligrillillä valmistettuja hampurilaisia, shish-vartaita, pihvejä ja leikkeitä sekä pizzoja, runsas salaattipöytä sisältyy hintaan. Ravintola on panostanut myös erikoisruokavalioihin. Kebabliha on gluteenitonta sekä useimmat annokset ovat mahdollisia saada gluteenittomana, maidottomana sekä laktoosittomana. Vegaanituotteet, kuten maidoton juusto ja vegaanidipit löytyvät myös listalta.

Lounasaikana on myös tarjolla päivittäin vaihtuva keitto.

Ravintolan juomalista koostuu perusjuomien lisäksi turkkilaisista viineistä, ja likööreistä. Anismaustettu Raki on ravintolan erikoisuus. Ravintola on panostanut myös hana- ja erikoisolutvalikoimaan.